Volodimir Zelenski Anunta Cate SUTE De Drone Iraniene au fost Doborate de Ucraina

Volodimir Zelenski Anunta Cate SUTE De Drone Iraniene au fost Doborate de Ucraina

Volodimir Zelenski a anuntat cate sute de drone iraniene a distrus apararea antiaeriana a Ucrainei pana in momentul de fata in razboiul pe care-l poarta cu Rusia, si dupa cum puteti vedea, vorbim despre 233 de drone care au fost doborate pana in momentul de fata, impreuna cu zeci de rachete lansate in ultimele saptamani.

Volodimir Zelenski spune ca doar astazi au fost distruse 10 drone iraniene deasupra Kiev-ului, si cere mai multe sisteme de aparare antiaeriana pentru distrugerea mai multor drone in viitor, dar si a rachetelor care provoaca distrugeri uriase.

“În cursul lunii, 233 Shaheda și zeci de rachete au fost doborâte. 10 drone iraniene au fost distruse astăzi și doar în direcția Kievului. Alți 11 „Shakhed” au fost doborâți datorită soldaților comandamentului aerian „Sud”. Multumesc baieti pentru munca minunata! Există rezultate și în alte domenii.

Din păcate, există și hituri. Există noi daune la infrastructura critică. Trei instalații energetice au fost distruse de inamic în acea zi.

Vom face tot posibilul pentru a restabili capacitățile energetice normale ale țării noastre. Dar este nevoie de timp și de eforturile noastre comune cu tine. Mâine este chiar mai mult decât înainte. Vor fi clarificări de la șefii administrațiilor regionale și oficialii guvernamentali, dar, în general, este necesar să fim deosebit de conștienți de consumul de energie electrică de mâine de la ora 7 dimineața.

Vă rugăm să nu porniți aparatele electrice inutile. Limitați consumul de energie electrică la acele aparate care necesită multă energie. Mâine, este foarte important ca consumul să fie cât mai conștient. Atunci programele opririlor de stabilizare vor fi mai scurte.

Mulțumim tuturor celor care luptă și lucrează pentru Ucraina! Mulțumim tuturor celor care ne ajută la apărarea!”