DIGI RCS & RDS: IMPORTANT Anunt Publicat Oficial privind Clientii din Romania

DIGI RCS & RDS IMPORTANT Anunt Publicat Oficial Clientii Romania

DIGI RCS & RDS, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania, a facut un anunt extrem de important care vizeaza romanii din intreaga tara, iar asta pentru ca aduce in atentia noastra faptul ca in anul 2022 a ramas principala optiune pentru portarea numerelor de telefonie mobila.

DIGI RCS & RDS spune ca in primele 9 luni din 2022 nu mai putin de 555.700 de numere de telefonie atrase in propria retea, urmand a stabili un record de portari in cursul acestui an multumita ofertelor extrem de bune pe care le are pentru toti clientii care-I folosesc serviciile in momentul de fata in tara.

Cei de la RCS & RDS au preturi mici pentru serviciile pe care le ofera pentru clientii romani, iar in baza lor au reusit sa atraga un numar atat de mare de portari in propria retea, situatie care cu siguranta nu se va opri prea curand din cauza concurentei mari care exista pe piata telecom din Romania.

RCS & RDS desfasoara chiar si acum o promotie speciala pentru romani, si le ofera servicii cu reduceri foarte bune in comparatie cu preturile lor obisnuite, astfel ca daca sunteti interesati de ceva care este acum oferit, puteti sa contractati un serviciu nou la un pret foarte bun in Romania.

DIGI rămâne principala opțiune de portare a utilizatorilor de servicii mobile din România, cu 555.700 de numere atrase în primele 9 luni ale anului. Din 2008, 3.8 milioane de utilizatori au ales, prin portare, rețeaua mobilă și fixă DIGI.

În ultimul trimestru, dintre cele peste 193.100 de numere adăugate în portofoliu, prin portare, peste 187.000 au fost înregistrate în rețeaua de telefonie mobilă, iar mai mult de 5.800 de numere în rețeaua fixă. Astfel, datele indică o creștere de 35% a numărului de utilizatori atrași în rețeaua DIGI la nivel general și de 36% pe segmentul mobil, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2021 (iulie-septembrie).