Enel: Oficial, IMPORTANTA Informare Publicata pentru Toti Clientii din Romania

Enel Oficial IMPORTANTA Informare Publicata Toti Clientii Romania

Enel, companie care furnizeaza energie electrica si gaze naturale pentru foarte multi romani, le transmite clientilor proprii o notificare pe care toti ar trebui sa o aiba in vedere in momentul de fata, iar asta pentru ca le vorbeste despre transmiterea indexului la electricitate sau gaze naturale lunar.

Enel spune ca aceasta este cea mai buna metoda pentru a administra consumul de energie electrica, sau gaze naturale, intr-un asemenea mod incat sa platim lunar exact cat consumam, lucru pe care desigur ca oricine si-l doreste, in final, asa ca e important sa faceti acest lucru, si sa stiti cum sa o faceti.

Cei de la Enel Romania ne ofera o varietate de metode prin care putem transmite foarte rapid indexul la electricitate, sau gaze naturale, dar exista o perioada dedicata in fiecare luna in care putem face acest lucru, si trebuie sa ne incadram in ea, altfel pierdem posibilitatea de a transmite consumul nostru lunar.

Enel Romania ne permite sa transmitem indexul de consum prin mai multe metode, adica prin aplicatia pentru iPhone si Android, prin website-ul sau, ori chiar telefonic, deci avem la dispozitie tot ceea ce ne trebie pentru a ne asigura de faptul ca nu vom mai plati mai mult decat trebuie din cauza unor greseli de index.

Transmiterea periodică a indexului la electricitate sau gaze naturale, în perioada dedicată (menționată pe factura de energie), reprezintă una dintre cele mai bune metode prin care să-ți administrezi consumul de energie electrică ori gaze naturale. Descoperă, în animația de mai jos, și alte beneficii ale transmiterii periodice a indexului la energie electrică și gaze naturale.