Orange Anunta Oficial Clientii, ce da GRATUIT Chiar acum in Romania

Orange Anunta Oficial Clientii GRATUIT Chiar acum Romania

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania, le vorbeste romanilor din toata tara despre una dintre deciziile importante pe care le-a luat, si despre care trebuie sa stie toti cei care vor sa profite de banii pe care ii da grautit chiar acum pentru oamenii dornici sa ii primeasca.

Orange le vorbeste mai jos romanilor din toata tara despre faptul ca daca aleg sa isi activeze un card de credit pentru Orange Money, si cheltuie 50 de LEI folosindu-l, atunci vor primi in mod automat 100 de LEI bonus de bun venit de la companie, si desigur ca ii vor putea cheltui pentru orice doresc.

Conform celor de la Orange Romania, putem folosi cardul de credit pentru orice fel de plati fizice, sau cu telefonul, pentru a beneficia de aceasta promotie speciala, asa ca in final nu conteaza cum anume il folosim, important fiind sa il utilizam pentru plati pentru a putea castiga premiile oferite.

Orange Romania are pe website-ul sau toate detaliile importante cu privire la aceasta campanie speciala pe care o deruleaza, asa ca daca sunteti interesati de ea, e bine sa intrati acolo pentru a descoperi toate informatiile relevante cu privire la ceea ce inseamna aceasta promotie in momentul de fata.

Primești 100 lei bonus de bun venit, dacă activezi cardul de credit și îl folosești pentru o primă plată de minimum 50 lei. Bonusul se alocă automat, după ce obții cardul de credit din aplicația Orange Money și faci o plată de minimum 50 lei, în magazine sau online. Pentru plată poți folosi cardul fizic sau cardul digital de pe smartphone sau smartwatch.

Oferta este dedicată clienților Orange Money noi sau existenți care activează cardul de credit în perioada campaniei. Bonusul se acordă unui client o singură dată, pe perioada campaniei.