DACIA Logan: Anunturile IMPORTANTE in Romania, ce se Intampla cu Masina

DACIA Logan Anunturile IMPORTANTE Romania Intampla Masina

DACIA Logan, una dintre cele mai populare masini ale DACIA, si inca modelul cel mai bine vandut in Romania in cursul anului 2022, este in centrul unor anunturi extrem de importante cu privire la vanzarile in tara. Conform cifrelor de inmatriculari pentru DACIA Logan in Romania in cursul acestui an, masina fabricata la Mioveni ramane in continuare in topul celor mai comercialiazte modele, dar inregistreaza vanzari in scadere serioasa in aceasta perioada in tara noastra.

DACIA Logan a inregistrat in august si septembrie vanzari mai mici decat Sandero, si chiar Duster luna trecuta, iar per total, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2021, modelul inregistreaza vanzari mai mici. Diferenta este de 16% in ceea ce priveste masinile inmatriculate, adica peste 1.000 de unitati, fiind singurul model cu o scadere atat de mare in vanzari, Duster inregistrand deasemenea o scadere, insa mult mai mica, de doar 2%, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

DACIA Logan: Anunturile IMPORTANTE in Romania, ce se Intampla cu Masina

Logan nu pare sa mai fie in preferintele romanilor, iar asta in contextul in care Sandero creste substantial in vanzari, masina fiind extrem de populara in multe tari europene, iar in Romania pare sa fie interesanta pentru clienti. In ultimele 4 luni din 2022, Logan a inregistrat vanzari mai mici decat in lunile similare ale anului 2021, ceva ce ar putea plasa masina, dupa multa vreme, in urma Duster, sau Sandero, in preferintele romanilor cand vine vorba despre masinile Dacia.

DACIA Logan a avut in 2021 parte de schimbari majore, cu modelul de generatie a 3-a lansat pentru clientii din Romania, insa iata ca la distanta nu foarte mare lucrurile nu merg tocmai prea bine. Chiar daca DACIA a avut probleme mari cu procurarea de pise pentru a fabrica masinile pe care le vinde, DACIA Logan inregistreaza scaderi ale inmatricularilor de cateva luni, in timp ce alte modele inregistreaza cresteri, iar Sandero si Logan folosesc piese similare.

DACIA Logan nu va mai avea parte de schimbari importante prea curand, cel putin conform zvonurilor actuale, astfel ca ramane de vazut ce se va intampla cu vanzarile pana la final de an 2022.