Engie: Anuntul de IMPORTANTA Mare pentru Toti Clientii din Romania

Engie Anuntul IMPORTANTA Mare Toti Clientii Romania

Engie, compania cu un numar mare de romani care beneficiaza de servicii de energie electrica si gaze naturale in Romania, are o informare extrem de importanta pe care o transmite clientilor in acest moment, iar asta pentru ca le aduce in atentie oamenilor metode prin care pot economisi bani acum.

Engie le explica tuturor clientilor din Romania modalitatile prin care pot economisi destul de multi bani daca aleg sa isi reduca intr-o buna masura consumul de energie in aceasta perioada, si mai jos puteti vedea cateva sfaturi foarte bune care sunt disponibile si pe website-ul companiei in acest moment.

Conform celor de la Engie Romania, vara poate fi redus foarte mult consumul de energie prin folosirea unor aparate de aer conditionat care au temperatura setata la o valoare mai mare, iar daca le folositi pentru incalzire in aceasta perioada, e bine sa aveti in vedere deasemenea acelasi lucru in acest moment.

Engie Romania vorbeste inclusiv despre masinile de spalat, care pot avea consumul redus cu pana la 11.000 de litri in fiecare an daca le folosim doar cand sunt pline, iar in cazul frigiderelor consumul poate fi redus daca temperatura are valoarea setata intre 1 – 4 grade Celsius, iar congelatorul la -18 grade Celsius.

Energia electrică utilizată de aparatul de aer condiționat poate reprezenta până la 25% din consumul total. Vara, setează aparatul de aer condiționat la aproximativ 25°C. Cu fiecare grad în plus, poți reduce consumul cu până la 6%. Alege să nu lași pornit ventilatorul atunci când ieși din încăpere. Acesta doar ventilează aerul, oferind senzația de răcoare, însă nu va scădea temperatura ambiantă.

Poți evita consumul inutil de energie electrică și apă, utilizând mașina de spălat doar atunci când este plină. În acest mod, o familie poate economisi până la 11.000 litri de apă pe an. Pentru ca frigiderul tău să fie eficient energetic, evită să îl amplasezi lângă cuptor sau calorifer. Setează frigiderul la o temperatură între 1 – 4 °C, iar congelatorul la -18°C.