Vladimir Putin Ataca Lumea Occidentala, Afirmatiile care Genereaza Temeri

Vladimir Putin Ataca Lumea Occidentala, Afirmatiile care Genereaza Temeri

Intr-un nou discurs care a lasat multa lume intrebandu-se ce se intampla la Kremlin, Vladimir Putin a afirmat ca lumea occidentala a provocat o escalare a razboiului din Ucraina in ultimele luni, ceva ce desigur ca nu are vreo legatura cu realitatea, dar chiar si asa, presedintele Rusiei face aceste afirmatii.

Vladimir Putin a afirmat in repetate randuri ca raspunzatori pentru ceea ce se intampla acum in Ucraina nu sunt rusii, ci lumea occidentala, iar acest lucru se repeta in mod constant, si mai mult ca sigur se va repeta in viitor, iar asta pentru ca razboiul inca este extrem de departe de final, din pacate.

“Putin acuză West de escaladarea războiului în Ucraina. Dictatorul rus Vladimir Putin a făcut declarația în discursul său anual despre politica externă la o reuniune a Clubului de discuții Valdai, un grup de gândire geopolitic.

„Ne confruntăm cu una dintre cele mai periculoase și imprevizibile decenii de la cel de-al Doilea Război Mondial”, a spus Putin, adăugând că ordinea mondială impusă după prăbușirea Uniunii Sovietice „se apropie de sfârșit”.”