ATENTIONAREA pentru Clientii LIDL Romania, ce Trebie sa Stie Toti Acum

ATENTIONAREA Clientii LIDL Romania Trebie Stie Toti Acum

LIDL Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din toata Romania, are clientii avertizati astazi in legatura cu un pericol extrem de serios despre care ei ar trebui sa stie chiar acum, iar asta pentru ca li se aduce in atentie o problema importanta, mai exact fraudele online.

LIDL Romania are imaginea folosita de catre cel putin o campanie online de fraudare care se desfasoara prin intermediul retelei de socializare Facebook, iar mai jos puteti vedea o imagine publicata de catre un client al lantului de supermarket-uri, ea aratand cat se poate de clar situatia actuala.

Cei de la LIDL spun ca vor incrca sa blocheze pagina respectiva, insa realitate este ca pagini de acest gen pot aparea oricand, si scopul lor principal este doar de a pacali oamenii sa acceseze link-uri malitioase, pentru a-si lasa datele personale, date care mai apoi pot fi folosite de catre hackeri in tot felul de scopuri.

LIDL stie foarte bine cat de important este pentru clientii din Romania sa isi protejeze datele personale, astfel ca i-a atentionat in repetate randuri in legatura cu aceste tipuri de pericole, dar este foarte important ca noi sa fim vigilenti, si sa nu cadem in plasa celor care vor sa ne faca rau, oricand.

LIDL Romania nu este singurul lant de supermarket-uri al carui imagine este folosita in scopuri de acest gen, iar asta pentru ca si altele au imaginea folosita de catre campanii de fraudare, asa ca in final este nevoie sa ne uitam cu foarte mare atentie la paginile de pe Facebook cu care interactionam regulat.

ATENTIONAREA Clientii LIDL Romania Trebie Stie Toti Acum fraude