Coronavirus Romania: Numarul Nou al Cazurilor Noi din 30 Octombrie 2022

Coronavirus Romania Numarul Nou Cazurilor Noi 30 Octombrie 2022

Coronavirus ramane una dintre ingrijorarile principale ale autoritatilor din Romania in continuare, iar asta pentru ca vorbim despre un numar constant de noi cazuri confirmate in aceasta perioada, iar autoritatile monitorizeaza cu mare seriozitate atentia in toata tara, asa cum e si normal.

Romania trece printr-o perioada foarte buna a numarului de cazuri noi de Coronavirus, asa cum s-a intamplat in cazul valului 6, insa acum nu ne aflam intr-o asemenea situatie, valul 7 fiind foarte departe de debut in Romania, desi in unele tari europene a inceput deja.

Variabtene BQ.1 si XBB sunt cele mai ingrijoratoare la nivel european in momentul de fata, ele generand multe cazuri noi in destule tari europene, dar si multa ingrijorare cu privire la aparitia unui val 7 de infectari de indata ce temperaturile vor scadea in Europa.

Mai mult decat atat, autoritatile din Romania vorbesc si despre o crestere a numarului de cazuri de gripa din moment ce nu mai exista masuri de prevenire a raspandirii Coronavirus, astfel ca mult mai multi oameni ar urma sa se imbolnaveasca de diverse viroze respiratorii in urmatoarele luni.

Cifrele oficiale ale zilei de 30 octombrie 2022 vor fi anuntate dupa ora 13:00.