Orange da GRATUIT Milioanelor de Clienti 100 de Telefoane Samsung

Orange GRATUIT Milioanelor Clienti 100 Telefoane Samsung

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, le vorbeste milioanelor de clienti din toata tara despre ceea ce le ofera gratuti chiar acum, si daca va intereseaza un telefon, ei bine operatorul are 100 pe care le da oricaror clienti din tara care au cartele prepay.

Orange are milioane de clienti din Romania care folosesc cartele prepay pentru a beneficia de serviciile sale, astfel ca veti avea o concurenta destul de serioasa, insa chiar si asa, vorbim despre 100 de telefoane Samsung GALAXY S21 FE 5G care sunt oferite gratuit pentru oricare dintre romani.

Pentru a intra in promotia celor de la Orange Romania trebuie doar sa incarcati o cartela cu o optiune PrePay de minim 5 euro credit, deci nu trebuie sa faceti prea multe, iar separat de cele 100 de telfeoane de la Samsung, puteti castiga si unul dintre cele 400 de vouchere de cumparaturi pentru Carrefour.

Orange Romania deruleaza aceasta campanie de ceva vreme, deci exista cu siguranta destui clienti care au fost inclusi pana acum in promotie, asa ca e bine sa va grabiti si sa va inscrieti atat timp cat campania este deschisa, iar asta pentru ca nu se stie cand anume va mai fi creat ceva similar pentru romani.

Înscrie-te gratuit la *100#, reîncarcă cu minimum 5 euro credit, cu credit sau cu o opțiune, sau activează o opțiune de minimum 5 euro credit și vei intra în tragerea la sorți pentru 100 de telefoane Samsung Galaxy S21 FE 5G 128 GB și 400 vouchere în aplicația Carrefour prin Act for Good a câte 300 lei fiecare.

În plus, ai șanse duble pentru fiecare reîncărcare de minimum 5 euro credit /activare de opțiune de minimum 5 euro credit efectuată prin contul My Orange. Înscrierea în tombolă se realizează gratuit la numărul *100#, ramura “Tombolă PrePay”.