Volodimir Zelenski: Anuntul privind Eliberarea de Noi Teritorii in Ucraina!

Volodimir Zelenski Anuntul privind Eliberarea de Noi Teritorii in Ucraina!

Volodimir Zelenski afirma ca in fiecare zi armata tarii sale lucreaza din greu pentru a restabili integritatea teritoriala a statului ucrainean, iar in ultimele luni succesul pare sa fi fost garantat pentru cei care isi risca in fiecare zi viata, foarte multe teritorii fiind eliberate pana in momentul de fata.

Volodimir Zelenski vorbeste si despre elementele din armata Ucrainei care in ultimele luni au luptat cu vitejie pentrua elibera teritoriile aflate sub controlul rusesc, insa desigur ca este nevoie de si mai multe batalii pentru ca teritorii importante din Ucraina sa fie eliberate cat mai rapid.

“Zilnic și fără pauze, lucrăm pentru a grăbi restabilirea integrității teritoriale a statului nostru.

În urma acestei săptămâni, aș dori să-i sărbătoresc pe războinicii Brigăzii 54 Mecanizate Separate care poartă numele hatmanului Ivan Mazepa, Regimentul 5 Separat de Asalt și Brigada 10 Separată de Asalt Montan pentru curajul și statornicia lor în timp ce țin liniile în direcția Siversk, deoarece precum și războinicii Brigăzii 25 Aeropurtate Separate Sicheslav pentru hotărâre în timpul eliberării teritoriului nostru, pentru energie deosebită. Mulțumesc, războinici!

Războinicii – grăniceri ai detașamentului Chop, care în prezent ne protejează statul din regiunea Donețk, ca parte a Forțelor de Apărare ale Ucrainei, s-au arătat perfect. Astăzi, au oprit asaltul brutal al inamicului – atacul rusesc a fost respins. În plus, au reușit să ne alimenteze fondul de schimb. Multumesc baieti!

Forțele aeriene au și ele un rezultat: astăzi există un elicopter de atac rusesc doborât și un avion rusesc doborât – Su-25. Teroriștii ruși au continuat să bombardeze în diverse direcții: regiunea Cernihiv, regiunea Harkov, Donbas, regiunea Dnipropetrovsk, Zaporizhzhia și regiunea, regiunea Mykolaiv… Răspundem ocupanților. Răspundem tangibil.

Mulțumim tuturor celor care luptă și lucrează pentru victoria noastră! Mulțumesc tuturor celor care se preocupă de ceilalți în aceste circumstanțe! Glorie Ucrainei!”