Netflix a Confirmat Oficial o Decizie MAJORA, ce va Face pentru Abonati

Netflix Confirmat Oficial Decizie MAJORA Face Abonati

Netflix a anuntat in mod oficial o decizie care a luat foarte multa lume prin surprindere, iar asta pentru ca a cam iesit din “zona de confort”, si ceea ce facea in mod obisnuit, iar acum a decis sa cumpere un dezvoltator de jocuri pe care ar urma sa-l foloseasca pentru a crea titluri pentru platforma sa.

Netflix a inceput inca din 2021 sa ofere jocuri in platforma de streaming video la cerere cu acelasi nume, iar ambitiile pe care compania le are vis-à-vis de jocuri par sa continue in 2022 cu achizitia acestui dezvoltator de jocuri, compania numindu-se Spry Fox, ea avand sediul in San Francisco, SUA.

Avand in vedere ca Netflix vrea sa le ofere abonatilor din platforma de streaming video la cerere mai multe optiuni de a-si petrece timpul in cadrul ei atunci cand o acceseaza, nu e tocmai vreo surpriza faptul ca vedem o decizie de acest gen, mai ales ca ea vine intr-o perioada in care compania cauta sa creasca numarul de abonati.

Pana acum jocurile pe care Netflix le-a oferit nu s-au bucurat de prea mult succes, numarul celor interesati de ele fiind destul de redus, insa cu un studio de jocuri pe care sa-l controleze in totalitate, compania americana ar putea avea mai mult succes in derularea planurilor de viitor pentru oferirea de jocuri.

“Pe măsură ce ne apropiem de prima noastră aniversare de la lansarea jocurilor în noiembrie, suntem încântați să anunțăm că Spry Fox se alătură Netflix pentru a deveni al șaselea nostru studio de jocuri intern. Spry Fox este un studio independent premiat, axat pe jocuri confortabile și originale.

Abordarea lor unică a dezvoltării jocurilor și succesul cu titluri precum Triple Town, Alphabear și Cozy Grove vor ajuta la accelerarea dezvoltării noastre creative într-un alt gen îndrăgit și vor adăuga varietatea tot mai mare a catalogului de jocuri Netflix, care va avea ceva pentru toată lumea.”