Cutremur in Romania! Anuntul de Ultima Ora facut de catre Autoritati

Cutremur Romania Anuntul Ultima Ora facut Autoritati

Un cutremur cu magnitudinea de 5.3 grade pe scara Richter a avut loc in aceasta dimineata in Romania, la ora 06:50, in zona Vrancea – Buzau, el fiind catalogat de catre Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului ca fiind unul semnificativ care s-a resimtit destul de puternic in tara.

Puteti vedea mai jos unde anume s-a resimtit cel mai puternic acest cutremur, zona central estica a tarii fiind cea mai afectata, asa cum se intampla la cam fiecare cutremur care are loc in Romania, iar intensitatea acestuia este substantiala, daca ne gandim la puterea pe care o au de obicei cutremurele din Romania.

𝐂𝐮𝐭𝐫𝐞𝐦𝐮𝐫 𝟓,𝟑 𝐢𝐧 𝐳𝐨𝐧𝐚 𝐬𝐞𝐢𝐬𝐦𝐢𝐜𝐚̆ 𝐕𝐫𝐚𝐧𝐜𝐞𝐚

În ziua de 03.11.2022, 06:50:26 (ora României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur semnificativ cu magnitudinea ML 5.3, la adâncimea de 147.5 km (soluție revizuită).

Intensitate epicentrală: V.

Cutremurul s-a produs la 74km E de Brasov, 76km NE de Ploiesti, 116km V de Braila, 118km V de Galati, 119km S de Bacau, 126km N de Bucuresti, 151km NE de Pitesti, 188km E de Sibiu, 190km N de Ruse, 199km SV de Iasi.
L-ați simțit? Lăsați un feedback!

Conform celor de la Departamentul pentru situatii de urgenta, pana in momentul de fata nu exista victime.

În urmă cu puțin timp, în zona seismică Vrancea s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 5,5 pe scara Richter, la o adâncime de 168 km.

Până la acest moment, nu au fost primite apeluri prin intermediul 112 și nici nu au fost semnalate pagube materiale sau victime.