Enel: Anuntul Oficial IMPORTANT care Vizeaza Toti Clientii din Romania

Enel Anuntul Oficial IMPORTANT Vizeaza Toti Clientii Romania

Enel, companie cu milioane de clienti in Romania care beneficiaza de livrarea de gaze naturale si energie electrica, a publicat un anunt oficial extrem de important pentru toti clientii care sunt in momentul de fata racordati la reteaua sa de furnizare a energiei, indiferent de localitatea in care se afla.

Enel vorbeste mai jos despre un serviciu care se numeste Debit Direct, si care este disponibil de foarte multa vreme la bancile din Romania, el permitand plata automata a facturilor emise de catre furnizorii de servicii, indiferent de tip, iar acum putem activa aceasta optiune si pentru aceasta companie.

Cei de la Enel Romania explica in clipul video de mai jos cum putem activa foarte usor acest serviciu pentru contul nostru bancar, astfel incat de fiecare data cand este emisa o factura pentru serviciile de energie, plata sa fie facuta in mod automat de catre banca in numele nostru, asa cum se intampla si in alte tari.

Enel Romania incearca sa le explice romanilor cum pot folosi acest sistem, asa cum au facut si alte banci din Romania pana in momentul de fata, dar e greu de spus cam cati oameni ar putea fi dornici sa profite de acest sistem, mai ales ca nu toata lumea e dispusa sa permita retragerea automata a banilor din conturi.

Scapă de grija plății facturilor la energie electrică și gaze naturale, fără să depăsești scadența acestora, cu serviciul DEBIT DIRECT. Serviciul te ajută să economisești timp, să ai mereu o imagine clară asupra cheltuielilor și gestionezi mai bine bugetul tău lunar. Descoperă în animația de mai jos cum să activezi serviciul debit direct.