Raiffeisen Bank isi ATENTIONEAZA de URGENTA Clientii din Toata Romania

Raiffeisen Bank ATENTIONEAZA URGENTA Clientii Toata Romania

Raiffeisen Bank a emis o atentionare de urgenta pentru clientii din toata Romania astazi, una despre care trebuie sa stie imediat toti cei care-i folosesc serviciile in tara chiar acum, iar asta pentru ca vorbim despre o noua serie de lucrari de mentenanta care au fost programate pentru a avea loc in cursul noptii de maine.

Raiffeisen Bank spune ca o varietate de servicii importante ale bancii nu vor fi disponibile intre orele 23:00 si 07:00 ale noptii de 5 spre 6 noiembrie 2022, astfel ca nu veti putea folosi nimic din ceea ce este prezentat mai jos de catre banca ca fiind programat pentru a trece prin procesul de mentenanta peste noapte.

In mod normal ceea ce face Raiffeisen in cursul noptii de maine ar trebui sa fie finalizat fara probleme, iar dupa ce se termina lucrarile de mentenanta, totul ar trebui sa revina la normal, sau cel putin asa ar trebui sa stea lucrurile, daca totul se va desfasura exact precum spune banca, insa oricand pot apare aprobleme.

Raiffeisen spune ca de duminica dimineata lucrurile ar trebi sa revina in totaltiate la normal, asa cum s-a mai intamplat si in cazul altor lucrari de mentenanta pe care banca le-a desfasurat, asa ca ramane doar sa vedem ce se va intampla in final din punct de vedere al lucrarilor programate pentru ziua de maine.

Dragi clienți, În noaptea de sâmbătă (5 noiembrie 2022) spre duminică (6 noiembrie 2022), în intervalul orar 23:00 – 7:00, vom derula o acțiune de mentenanță.

Astfel, vor fi indisponibile următoarele servicii: aplicațiile de internet și mobile banking: Raiffeisen Online, Smart Mobile dedicate clienților persoane fizice; aplicația Raiffeisen SmartToken; aplicația Raiffeisen Smart Market; noul Raiffeisen Online IMM, Smart Business, Raiffeisen Online și Smart Mobile dedicate clienților persoane juridice.

În intervalul de timp în care aplicația SmartToken nu va fi funcțională, veți putea autoriza plățile online efectuate cu cardul prin parola statică și codul OTP primit prin SMS. Cardurile de debit și credit emise de Raiffeisen Bank rămân funcționale în tot acest timp.