Volodimir Zelenski: Anunturile de Ultim Moment in Plin Razboi in Ucraina

Volodimir Zelenski Anunturile de Ultim Moment in Plin Razboi in Ucraina

Volodimir Zelenski le vorbeste ucrainienilor despre o serie de masuri de urgenta care au fost luate in plin razboi cu Rusia, iar asta pentru ca, in primul rand, Ucraina a primit mai mult ajutor din partea partenerilor occidentali dupa ce rusii au decis sa bombardeze obiective strategice cu drone si rachete.

Volodimir Zelenski vorbeste deasemenea si despre nationalizarea temporara a activelor unor companii private, pentru a sustine armata in lupta pe care o duce impotriva rusilor, ceva ce se intampla in mod regulat in situatii de acest gen, in cazuri de extrema necesitate.

“Începând de astăzi, putem spune că recenta escaladare a terorii rusești cu rachete și drone nu a dus decât la răspunsul lumii – reacționând cu un nou ajutor Ucrainei.

Vom face totul pentru ca cât mai multe țări să se alăture acestui ajutor. În general, de-a lungul frontului, forțele noastre sunt într-o stare de apărare activă – în unele părți din est și sud, împingem treptat inamicul înapoi.

Donețk rămâne epicentrul celei mai mari nebunii a ocupanților – aceștia mor cu sute în fiecare zi. Pământul din fața pozițiilor ucrainene este literalmente plin de cadavrele ocupanților…

Mulțumim tuturor celor care luptă pentru Ucraina! Mulțumim tuturor celor care lucrează pentru victoria noastră!

Mulțumim tuturor partenerilor noștri care ne ajută să protejăm libertatea! Glorie Ucrainei!

Respingerea noastră asupra inamicului trebuie să fie cât mai eficientă și coordonată posibil. La o ședință a Statului Major al Comandantului-Șef Suprem, a fost luată decizia de a transfera în proprietatea statului activele întreprinderilor importante din punct de vedere strategic: JSC Motor Sich, PJSC Zaporizhtransformator, PJSC AvtoKrAZ, PJSC Ukrnafta, PJSC Ukrtatnafta.

Astfel de demersuri, care sunt necesare pentru țara noastră în condiții de război, sunt efectuate în conformitate cu legile în vigoare și vor contribui la asigurarea nevoilor urgente ale sectorului nostru de apărare.

În aceste vremuri dificile, trebuie să ne îndreptăm toate forțele pentru a ne elibera pământul și poporul, pentru a sprijini armata ucraineană.
Să rezistăm! O sa castigam!”