eMAG da Carduri Cadou GRATUIT de BLACK FRIDAY Romanilor! Cum le Poti Obtine Acum!

eMAG Carduri Cadou GRATUIT BLACK FRIDAY Romanilor Cum Poti Obtine Acum!

eMAG s-a gandit ca de Black Friday, accesibil in aceasta pagina, e bine sa le dea romanilor nu doar foarte multe reduceri pentru produsele pe care le-a pregatit in cadrul ofertelor, ci si carduri cadou gratuit, astfel ca in momentul in care s-a dat startul ofertelor in cel mai mare magazin online din Romania, a pornit si o promotie speciala.

eMAG Black Friday vine nu doar cu reduceri la peste 1 milion de produse, ci si cu sansa de a castiga unul dintre cele 10 carduri cadou in valoare de 200 de LEI fiecare, pe care cel mai mare magazin online din Romania le ofera in momentul de fata unor romani suficient de norocosi incat sa le castige in mod oficial.

eMAG le cere romanilor ca de Black Friday sa lase un comentariu la postarea de mai jos si sa ii spuna ce anume si-au cumparat din magazinul sau online, iar asta pentru ca in urma unei trageri la sorti sa aiba sansa de a castiga voucherele in valoare de 200 de LEI fiecare, pe care magazinul online le ofera acum.

eMAG deruleaza aceasta campanie, separat de Black Friday din aceasta pagina, pentru oricare dintre romanii care sunt dornici sa profite de ofertele speciale care sunt disponibile in momentul de fata, asa ca merita sa va uitati cu mare atentie la conditiile de participare, pentru ca sigur merita sa nu ignorati aceasta oportunitate.

A INCEPUT BLACK FRIDAY LA EMAG! Intră pe http://bit.ly/3NZ41lZ! Ai peste 1,5 milioane de oferte în ziua cu cele mai multe reduceri din an de la #eMAG din care să alegi! Cine râde azi, de #BlackFriday, e de două ori câștigat. Te bagi? Hai, că Bobonete Mihai, Sergiu Floroaia, Sergiu Mirică și Ioana Luiza sunt pregătiți să dea cu glume înapoi.

Arată-ne în comentarii ce ți-ai luat de Black Friday și ține-te bine, că vei primi în reply o glumă personalizată legat de comanda ta. În plus, intri în tragere la sorți pentru unul dintre cele 10 vouchere eMAG de 200 de lei fiecare. Deci, tu ce ți-ai luat de Black Friday de la eMAG ?