Engie: Notificarea IMPORTANTA Anuntata Oficial Clientilor din Romania

Engie Notificarea IMPORTANTA Anuntata Oficial Clientilor Romania

Engie, companie de la care multi romani primesc energie electrica si gaze naturale, le transmite clientilor o notificare pe care nimeni nu ar trebui sa o treaca in vreun fel cu vederea, iar asta pentru ca li se aduce in atentie faptul ca noua versiune a aplicatiei MyEngie vine cu schimbari mari si bune acum.

Engie spune ca, in primul rand, prin intermediul aplicatiei noi pe care a lansat-o pentru iPhone si Android avem posibilitatea de a programa serviciile tehnice periodice de verificare, insa inclusiv reviziile pe care trebuie sa le facem pentru sistemele de electricitate, sau gaze naturale, pe care le avem in case.

Mai mult decat atat, cei de la Engie Romania ne spun deasemenea faptul ca prin intermediul aplicatiei pentru iPhone si Android putem sa transmitem indexul autocitit pentru consumul pe care il realizam, totul fiind foarte usor de realizat multumita schimbarilor care au fost implementate in cadrul aplicatiei.

Engie Romania vrea sa le ofere clientilor din toata Romania doar cele mai bune servicii posibile pentru a se putea bucura de cea mai buna experienta posibila pentru administrarea lor, si nu numai, astfel ca ramane doar sa va decideti daca vreti sa profitati de functionalitatile implementate in aplicatie pentru noi.

Asigură-te că programezi la timp serviciile tehnice periodice de verificare și revizie. Acum poți să alegi serviciul tehnic pe care îl doreşti, apoi verifici intervalele disponibile și salvezi programarea direct din aplicația mobilă, secțiunea Servicii tehnice.

Din secțiunea Index a aplicației poți transmite lunar indexul autocitit și în fiecare lună plătești exact atât cât consumi. Câmpul destinat introducerii indexului va fi activ doar în perioada de transmitere și îl poți înregistra fie completându-l, fie prin scanarea contorului cu camera dispozitivului mobil.