SUA Pregateste un Nou Pachet Serios de Ajutor Militar pentru Ucraina!

SUA Pregateste Nou Pachet Serios Ajutor Militar Ucraina!

SUA pregateste un nou pachet serios de ajutor militar, iar asta pentru ca saptamana viitoare urmeaza sa organizeze o intalnire in format Rammstein 7, in cadrul sau urmand a fi discutate urmatoarele pachete de ajutor militar care vor fi oferite Ucrainei pentru a face fata razboiului cu Rusia.

SUA a ajutat extrem de mult Ucraina in ultimele luni in care razboiul din Rusia a provocat distrugeri uriase in tara, si va continua sa o faca, insa intalnirea de la Pentagon de saptamana viitoare va aduna ministri ai apararii din aproape 50 de tari, astfel ca vom vorbi despre un effort sustinut pentru a ajuta ucrainienii.

“SUA vor organiza întâlnirea Rammstein-7 săptămâna viitoare pentru a discuta despre ajutorul pentru Ucraina. Secretarul american al apărării, Lloyd Austin, va găzdui săptămâna viitoare cea de-a șaptea întâlnire a Grupului de contact pentru apărarea Ucrainei (cunoscut sub numele de Rammstein) pentru a discuta despre sprijinul militar pentru Ucraina.

„Această întâlnire va fi găzduită virtual aici la Pentagon și va permite secretarului și miniștrilor apărării din aproape 50 de țări să discute eforturile de a furniza Ucrainei mijloacele de a-și apăra suveranitatea”, a declarat Sabrina Singh, secretar de presă adjunct al Pentagonului.”