E.ON: Extrem de IMPORTANTA Informare pentru Toti Clientii din Romania

E.ON Extrem IMPORTANTA Informare Toti Clientii Romania

E.ON, mare furnizor de servicii de gaze naturale si energie electrica pentru milioane de romani din toata tara, ii informeaza pe clientii din toata tara in legatura cu ceea ce trebuie sa faca in situatia in care se intampla sa aiba electrocasnicele stricate de catre intreruperi neprogramate, sau calitate necorespunzatoare a furnizarii.

E.ON spune ca furnizorii de energie electrica au obligatia, conform contractelor semnate cu oricare dintre clientii romani, sa plateasca despagubiri pentru daunele care sunt produse din vina lor, dar trebuie sa si existe o dovada clara ca problema are la baza modul in care este furnizat curentul electric.

Puteti vedea mai jos ca E.ON Romania ofera cateva detalii cu privire la modul in care se acorda despagubirile pentru romani cand vine vorba despre daunele provocate de catre felul in care le este furnizata energia electrica, insa desigur ca mai multe informatii sunt disponibile direct pe website-ul sau acum.

E.ON Romania incearca sa ofere cat mai multe informatii detaliate cu privire la ceea ce presupune despagubirea romanilor cand vine vorba despre daunele generate de catre problemele din reteaua sa, insa cel mai important este existenta dovezilor care sa arate ca eventualele daune sunt provocate de furnizarea de electricitate.

Furnizorii și/sau, după caz, Operatorul de rețea (OR), corespunzător condițiilor contractuale, au obligația de a plăti clienţilor finali despăgubiri pentru daunele dovedite provocate din vina sa, inclusiv cauzate de întreruperi/calitatea necorespunzătoare a energiei electrice furnizate, conform reglementărilor în vigoare.

Clienţii casnici au dreptul să primească de la furnizor/OR despăgubiri pentru deteriorarea unor obiecte electrocasnice ca efect al unor supratensiuni accidentale produse din culpa OR. Valoarea şi condiţiile de acordare a despăgubirilor pentru clienţii casnici sunt stabilite într-o procedură elaborată de ANRE. Despăgubirile se plătesc la cererea clientului final/furnizorului, dacă în urma investigaţiei efectuate de către OR şi furnizor se constată existenţa prejudiciului şi culpa furnizorului/OR.