Kaufland: Decizia IMPORTANTA, ce da Inapoi Clientilor din Romania pentru Cumparaturi

Kaufland Decizia IMPORTANTA Inapoi Clientilor Romania Cumparaturi

Kaufland este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania, si continua sa se extinda, iar asta vine cu vesti grozave pentru toti romanii, totul pentru ca impreuna cu lansarea magazinului cu numarul 1.500, pe Bulevardul Basarabia din Bucuresti, e anuntata si o promotie extrem de interesanta.

Kaufland le spune romanilor din toata tara ca incepand cu data de 23 noiembrie le ofera posibilitatea de a primi inapoi 15% din contravaloarea cumparaturilor direct pe Kaufland Card sub forma de voucher de reducere pentru cosurile de cumparaturi, iar oricine poate sa profite de acest lucru in curand.

Aveti mai jos explicatia pe care cei de la Kaufland Romania au ales sa o dea pentru aceasta decizie pe care au anuntat-o in mod oficial, iar asta pentru ca vorbim despre o masura care nu trebuie sa fie trecuta cu vederea chiar atat de usor, mai ales ca ea aduce beneficii in bani pentru clientii din toata Romania.

Kaufland Romania deruleaza aceasta campanie pentru o perioada limitata de timp, insa ea se schimba in fiecare saptamana, astfel ca trebuie doar sa ne uitam cu mare atentie la ofertele care se schimba, si sa profitam de ele atat timp cat sunt oferite in mod oficial de catre lantul de hypermarket-uri pentru noi.

În România avem acum bucuria să deschidem magazinul 1500 și vrem să vă mulțumim vouă, cliențulor noștri, întrucât ne-ați susținut mereu. În semn de recunoștință, mergem mai departe în misiunea noastră de a oferi cel mai ieftin coș plin de produse fresh și de calitate.

Începând cu 23 noiembrie, 15% din valoarea cumpărăturilor tale din diferite categorii de produse selectate săptămânal, se întorc la tine în luna ianuarie, sub formă de voucher Kaufland Card.1

În perioada 23.11-29.11.2022 categoriile sunt: lapte și iaurt, cârnați și crenvurști la vitrina cu autoservire, conserve, cafea și cacao, apă naturală plată, detergent lichid și capsule, soluții și accesorii pentru curățenie, accesorii auto. Acestea diferă în fiecare săptămână.

Kaufland Decizia IMPORTANTA Inapoi Clientilor Romania Cumparaturi magazin 1500