Orange Informeaza Oficial ce Ofera GRATUIT pentru Clientii Romani

Orange Informeaza Oficial Ofera GRATUIT Clientii Romani

Orange, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, ii anunta pe clientii din toata tara in legatura cu ceea ce le este oferit gratuit in momentul de fata daca aleg sa foloseasca unul dintre cardurile Orange Money emise de catre institutia financiara cu acelasi nume, indiferent cand.

Orange spune ca in momentul in care facem o plata folosind un card de credit, sau de debit, suntem in mod automat inscrisi pentru a castiga marele premiu pe care compania il ofera, mai exact un autoturism electric KIA, dar trebuie sa folosim un card de credit, sau de debit, emis de catre VISA.

VISA si cei de la Orange Romania colaboreaza pentru acest concurs pe care il desfasoara in momentul de fata, iar asta pentru ca daca aveti un card Mastercard emis de catre Orange Money, nu veti beneficia de aceasta promotie speciala care este in desfasurare in momentul de fata chiar acum.

Orange Romania nu e la prima campanie speciala de acest gen pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a mai avut si altele similare disponibile pentru noi, deci trebuie doar sa fim atenti la ceea ce se anunta in mod constant pentru a sti la ce fel de campanii ne putem inscrie in mod automat.

Ai șanse de câștig la orice plată, indiferent de valoare, efectuată prin orice card Orange Money, de debit sau de credit, emis anterior sau în perioada campaniei. Poți câștiga prin tragere la sorți marele premiu, un autoturism electric KIA, la orice plată efectuată online sau în magazine fizice, cu un card VISA Orange Money de debid sau credit.

În plus, poți alege plata între 2 și 12 rate cu 0% dobândă, pentru orice plată de minimum 300 de lei cu cardul de credit Orange Money. Pentru a alege ratele, intră în aplicatia Orange Money imediat după efectuarea plății.