DIGI RCS & RDS: Anuntul MAJOR care a Impresionat Foarte Multa Lume

DIGI RCS & RDS Anuntul MAJOR Impresionat Foarte Multa Lume

DIGI RCS & RDS, una dintre cele mai mari companii din Romania, a publicat un anunt oficial care a luat foarte multa lume prin surprindere, iar asta pentru ca a dezvaluit in mod oficial faptul ca in cursul T3 2022 a avut parte de cresteri substantiale ale veniturilor, dar si ale numarului de clienti in Romania, Spania si Italia.

DIGI RCS & RDS a inregistrat in Romania cresteri ale numarului de clienti pentru televiziune, internet fix, sau telefonie mobila, ele fiind de pana in 20%, o scadere de 5% fiind inregistrata pe partea de clienti de telefonie fixa, dar asta n-ar trebui sa fie o surpriza chiar atat de mare, pana la urma.

In ceea ce priveste Spania, RCS & RDS a reusit aproape sa-si dubleze numarul de clienti pe partea de internet fix, a crescut cu 29% numarului de clienti de telefonie mobila, ajungand la 3.6 milioane de clienti, a crescut cu 84% clientii pe partea de telefonie fixa, si vorbim despre cifre cu adevarat impresionante.

RCS & RDS are un succes incredibil in spania, acolo unde are surprinzator de multi clienti pentru serviciile de telefonie mobila, numarul crescand cu aproape 1 milion de clienti de la un an, la altul, iar veniturile sunt deasemenea pe masura, compania impresionand cu succeusl pe care-l are in Europa acum.

DIGI RCS & RDS Anuntul MAJOR Impresionat Foarte Multa Lume indicatori

Veniturile din al treilea trimestru au progresat cu 19%, ajungând la 385 de milioane de Euro, datorită creșterii puternice a numărului de clienți pe toate piețele noastre; Unitățile generatoare de venituri (RGU) ale Grupului au crescut cu 15%, de la an la an, ajungând la 20.1 milioane.

Numărul utilizatorilor de telefonie mobilă din România a ajuns la 4.7 milioane, ceea ce reprezintă o creștere de 17%; EBITDA ajustată (inclusiv IFRS 16) a crescut cu 6,4%, ajungând la 127 milioane de Euro, EBITDAaL în T3 se ridică la 107 milioane de Euro; În Spania, ascensiunea continuă, cu venituri în creștere care au atins 128 milioane de Euro.