ING Bank Anunta Oficial o Schimbare MAJORA pentru Clientii Romani

ING Bank Anunta Oficial Schimbare MAJORA Clientii Romani

ING Bank, una dintre cele mai importante banci din Romania, a anuntat in mod oficial una dintre cele mai importante schimbari care vor fi facute pentru clientii din toata tara in cursul urmatoarelor saptamani, sau luni, iar asta pentru ca vom putea in sfarsit sa autentificam platile folosind date biometrice.

ING Bank le spune clientilor, intr-un email trimis recent, ca autorizarea platilor folosind date biometrice este urmatorul pas pe care il face pentru a imbunatati experienta de care avem parte in momentul in care-I folosim serviciile, o schimbare extrem de buna care trebuia sa vina de mult mai multa vreme.

Puteti vedea mai jos explicatia oferita de catre cei de la ING pentru aceasta modificare, intentia bancii fiind de a face autorizarea platilor mai sigura, iar asta pentru ca implementarea acestui sistem elimina necesitatea utilizarii unei parole, care ar putea fi vazuta de catre o persoana care se afla in preajma noastra.

ING spune ca unii dintre clienti ar trebui sa aiba deja activa aceasta functionalitate, cel mai probabil daca aveti instalata si cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru telefoanele iPhone sau Android, iar aceasta este disponibila in mod gratuit prin intermediul App Store, sau Google Play Store chiar acum.

În curând vei putea autoriza plăţile cu date biometrice. Autorizarea plăţilor cu date biometrice pentru transferuri rapide şi sigure, te scapă de pierderea timpului cu introducerea parolei şi de riscul ca aceasta să fie văzută de altcineva.

Dacă dispozitivul tău are activată autentificarea prin date biometrice şi te loghezi în Home’Bank cu amprenta sau funcţia de recunoaştere facială, înseamnă că ai deja această funcţionalitate activă şi pentru autorizarea plăţilor. Dacă nu, activează funcţia din Mai multe > Securitate şi login, pentru a te autentifica sau a aproba plăţile mai sigur şi simplu, cu amprenta sau recunoaşterea facială.

ING Bank Anunta Oficial Schimbare MAJORA Clientii Romani plati