Orange are Vesti Bune pentru Clienti, ce Ofera GRATUIT chiar Acum

Orange are Vesti Bune pentru Clienti, ce Ofera GRATUIT chiar Acum

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania a facut un anunt foarte interesant cu privire la ceea ce a decis sa le permita clientilor din Romania sa faca gratuit in momentul de fata, iar asta pentru ca fanii Formula 1 vor avea sansa de a vedea Marele Premiu de la Abu Dhabi, din weekend.

Orange spune ca ofera acces gratuit la Orange Sport 3 pentru oricare dintre fanii Formula 1 care sunt dornici sa profite de aceasta ocazie si sa urmareasca evenimentul, unul care este foarte important si incheie un sezon in care am vazut foarte multe dezamagiri din partea unora dintre cei mai importanti piloti.

De ceva vreme cei de la Orange Romania le ofera romanilor posibilitatea de a urmari gratuit cursele de Formula 1 prin intermediul canalului Orange Sport 3, astfel ca vorbim despre o decizie de care au profitat foarte multi oameni care au acces la platforma Orange TV GO in momentul de fata in Romania.

Orange Romania impune ca accesul in platforma Orange TV Go sa fie bazat exclusiv pe un cont pe care trebie sa il avem in cadrul platformei, deci daca nu aveti cont va trebui sa va faceti pentru a putea vedea Orange Sport 3, canal TV care in mod normal nu este gratuit pentru cei interesati.

Ultima cursă din sezonul 2022 se vede weekendul acesta pe Orange Sport 3, canal disponibil gratuit în #OrangeTVGo. Tune in și nu rata Marele Premiu din Abu Dhabi!