ING Bank Surprinde Clientii, Ce a Decis sa dea GRATUIT pentru Noi Acum!

ING Bank Surprinde Clientii Decis GRATUIT Noi Acum

ING Bank ii anunta pe romanii din intreaga tara in legatura cu una dintre deciziile bune pe care le-a luat pentru ei, si in baza carora a decis sa le ofere gratuit ceva de care foarte multi vor putea profita in perioada urmatoare, iar asta i-ar putea sa ajuta sa aiba si un stil de viata mult mai activ, in final.

ING Bank vorbeste mai jos despre o competitie speciala pe care o deruleaza impreuna cu Fitbit, ea avand drept scop oferirea a catorva zeci de produse ale companiei americane, ele putand fi folosite pentru activitatile fizice zilnice in vederea monitorizarii rezultatelor pe care noi le inregistram cand le facem.

Conform celor de la ING, pentru a participa la aceasta promotie trebuie sa raspundem la postari publicate pe Facebook, Instagram, sau TikTok de catre banca, pana in 5 decembrie, intrebarea la care trebuie sa oferim raspuns fiind trecuta in cadrul postarilor, iar respunsurile pot fi in format text, video, sau cu poza.

ING ofera in mod gratuit in cadrul acestei promotii 3 smartwatch-uri Fitbit Versa 4, un smartwatch Fitbit Sense 2, dar si 20 de bratari Fitbit Inspire 3, astfel ca exista o varietate de premii extrem de interesante care ne sunt oferite de catre banca, daca decidem sa profitam de aceasta promotie speciala acum.

Doza zilnică de motivaţie pentru a face mişcare este o provocare? De acasă sau hibrid, hai să facem paşi către un stil de viaţă mai activ.

Dăm startul competiției ING & Fitbit! Spune-ne în comentarii ce pași faci TU către acel stil de viață mai activ și poți câștiga dispozitive Fitbit Inspire 3, Sense 2 sau Versa 4 și un kit de produse ING. Spune-ne (sau arată-ne într-o poză/ video) povestea ta!