Kaufland: IMPORTANT Anunt Special pentru Clienti privind TOATE Magazinele

Kaufland IMPORTANT Anunt Special Clienti TOATE Magazinele

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania, ii anunta in mod oficial pe milioanele de romani care ajung in toate locatiile sale, in legatura cu faptul ca incepand de acum au posibilitatea de a cumpara o noua colectie de haine din oricare dintre magazinele Romaniei.

Kaufland vorbeste mai jos despre faptul ca patru designeri romani au creat aceasta colectie noua de haine pe care o putem gasi in magazinele din toata tara, Unified Designers by Kaufland fiind initiativa in cadrul careia aceste haine au fost create de catre ei special pentru clientii din toata Romania acum.

Conform celor de la Kaufland Romania, vorbim despre patru designeri romani care si-au pus intr-o anumita masura amprenta asupra modei autohtone, astfel ca in mod teoretic ar trebui sa vorbim despre o colectie care sa fie suficient de interesanta incat sa atraga un numar mare de clienti acum.

Kaufland Romania nu e la prima initiativa de acest gen in Romania, iar asta pentru ca in trecut a mai avut si alte colectii similare oferite pentru clientii din toata tara, asa ca e bine sa va uitati cu mare atentie la tot ceea ce este oferit in momentul de fata de catre cel mai mare lant de hypermarket-uri din tara.

Patru designeri români, voci noi ale modei autohtone, și-au dat frâu liber imaginației și au creat o nouă colecție urbană de haine. Unified Designers by Kaufland. Descoperă toată colecția în magazinele Kaufland!