Raiffeisen Bank: Anuntul de ULTIM MOMENT, Schimbarea Importanta pentru Clienti

Raiffeisen Bank Anuntul ULTIM MOMENT Schimbarea Importanta Clienti

Raiffeisen Bank, una dintre cele mai mari si mai importante banci din Romania, le vorbeste tuturor clientilor despre una dintre schimbarile extrem de importante pe care a decis sa le faca pentru ei, iar asta deoarece a lansat un nou serviciu pentru aplicatia Smart Mobile, disponibila pentru iPhone si Android acum.

Raiffeisen Bank vorbeste mai jos despre un serviciu nou numit SavingBox, acesta fiind gandit pentru a le permite clientilor din Romania sa faca economii mult mai usor direct din aplicatia pentru telefoane, ceva ce desigur ca vine ca o veste excelenta pentru oricare dintre romanii care sunt interesati de asta.

Cei de la Raiffeisen ofera prin aplicatie posibilitatea de a crea depozite, insa SavingBox vine ca o schimbare si mai buna care simplifica mai mult procesul de economisire a banilor, ceva ce desigur ca ar trebui sa existe in orice fel de aplicatie bancara disponibila pentru clientii bancilor din Romania.

Raiffeisen incearca sa le ofere clientilor din Romania noi servicii utile pentru platformele de internet, sau mobile banking, iar SavingBox este inca un pas in directia de multumire a clientilor din toata tara, si cu siguranta vor mai veni altii pentru a-i ajuta pe clienti sa faca economii mai usor, atunci cand au nevoie de asta.

Știi sentimentul acela când găsești bani într-o carte sau în buzunarul unei geci? Acum îi găsești și în telefon! Economisește cu noul serviciu SavingBox din Smart Mobile. Intră în aplicație, activează gratuit functionalitatea care îți pune automat bani deoparte la fiecare plată cu cardul tau de debit in lei și bucură-te de noul tău plan de economisire chiar de azi. Mai multe detalii pe website.