Engie: IMPORTANTA Notificare de ULTIM MOMENT pentru Clientii din Romania

Engie IMPORTANTA Notificare ULTIM MOMENT Clientii Romania

Engie, una dintre marile companii din Romania care furnizeaza gaze naturale si electricitate romanilor, ii notifica pe clientii din toata tara in legatura cu una dintre cele mai importanet decizii pe care le-a luat, permitandu-le sa transmita indexul autocitit de consum direct din aplicatia MyENGIE.

Engie a anuntat recent lansarea unei noi versiuni a aplicatiei pe care o ofera pentru telefoanele iPhone si Android din toata Romania, iar impreuna cu ea a imbunatatit si procesul prin care putem sa transmitem indexul autocitit pentru a nu plati mai mult decat consumam efectiv in fiecare luna de furnizare a energiei.

Mai jos aveti si explicatia celor de la Engie Romania cu privire la modul in care poate fi transmis foarte rapid indexul autocitit de catre noi prin intermediul aplicatiei MyENGIE, iar daca faceti acest lucru, la facturile de regularizare nu ar trebui sa platiti mai mult decat ceea ce ati transmis deja in mod regulat.

Engie Romania explica mai jos si ce se intampla daca am transmis un index gresit prin intermediul aplicatiei, ceva ce se poate intampla in orice moment, asa ca stim ce trebuie sa facem pentru a corecta aceasta greseala, care ne-ar putea aduce chiar si o factura mult mai mare decat ar trebui sa platim de fapt.

Din aplicația MyENGIE poți trimite indexul autocitit pentru gaze naturale și energie electrică, în funcție de distribuitorul tău. Pentru a transmite indexul, urmează pașii de mai jos. Accesează secțiunea Index. Dacă te afli în perioada de transmitere a indexului, vei avea activ câmpul în care poți completa indexul autocitit.

Pentru gaze naturale ai și opțiunea de a scana contorul cu camera dispozitivului mobil. Apasă butonul Transmite indexulși ai terminat! Important: În cazul în care ai introdus un index greșit, acesta poate fi modificat, însă doar în perioada de transmitere, prin apăsarea butonului Modifică.