WhatsApp: Anuntul OFICIAL cu care Surprinde MILIOANE de Oameni!

WhatsApp Anuntul OFICIAL Surprinde MILIOANE Oameni

WhatsApp este de departe cea mai populara aplicatie de mesagerie din intreaga lume, ea fiind folosita de catre peste 2 miliarde de persoane care comunica in fiecare zi, insa printre acestea se numara si foarte multe vedete, despre care nu ati crede ca folosesc servicii de acest gen in mod regulat.

WhatsApp prezinta, cu ajutorul unui ziar brazilian, cum este folosita platforma de mesagerie de catre echipa Braziliei pentru a se coordona in cadrul Campionatului Mondial de Fotbal 2022 din Qatar, iar asta pentru ca a comunica in mod constant cu zeci de persoane nu este ceva chiar atat de simplu, in final.

Echipa de fotbal a Braziliei are un grup de WhatsApp Messenger special creat pentru Cupa Mondiala 2022 din Qatar, el fiind facut cu doar 7 zile inainte ca meciurile sa inceapa, iar acolo atat jucatorii, cat si membrii echipei tehnice, vorbesc despre tot ceea ce are legatura cu meciurile care sunt disputate de ei.

WhatsApp Messenger este extrem de populara in Brazilia, cu zeci de milioane de persoane care o folosesc pentru a comunica in viata de zi, cu zi, astfel ca era normal sa vedem inclusiv vedetele echipei nationale de fotbal folosind-o, ceva ce desigur ca vine ca o veste interesanta pentru cei ce nu stiau asta.

Chimia echipelor nu se construiește doar pe teren, ci și în schimbul de idei. Citiți mai multe despre modul în care WhatsApp facilitează parteneriatul în cadrul echipei Braziliei de Cupa Mondială.