E.ON: Informare de ATENTIONARE a Clientilor Romani privind Facturile

E.ON Informare ATENTIONARE Clientilor Romani Facturile

E.ON, una dintre companiile cele mai mari care furnizeaza energie electrica si gaze naturale pentru romanii din intreaga tara, ii informeaza pe toti clientii sai in legatura cu ceea ce se intampla in momentul in care nu platesc factura pentru gazele naturale, iar asta pentru ca se poate intrerupe furnizarea.

E.ON vorbeste mai jos despre faptul ca furnizarea gazelor naturale poate fi intrerupta incepand cu ziua 46 de la data emiterii facturii, cu un preaviz de 15 zile calendaristice, in cazul in care plata nu a fost efectuata de catre client, deci veti sti in mod clar si sigur ceea ce urmeaza sa se intample.

Mai jos cei de la E.ON Romania explica deasemenea conditiile principale in baza carora se poate decide suspendarea derularii contractului cu un client, insa desigur ca vorbim despre o masura care se aplica in ultima instanta in situatia in care un clienti nu vrea, sau nu poate, sa isi plateasca facturile.

E.ON Romania va trimite nu doar facturi prin posta, ci si SMS-uri prin care ii anunta pe clienti in legatura cu ceea ce urmeaza sa se intample din punct de vedere al suspendarii facturilor, astfel ca veti sti din timp ce urmeaza sa se intample din punct de vedere al intreruperii furnizarii livrarii gazelor naturale.

E.ON poate să sisteze furnizarea de gaze naturale începând cu ziua 46 de la data emiterii facturii, cu un preaviz de 15 zile calendaristice, dacă nu ai efectuat plata. În cazul în care, în termen de 20 de zile de la data întreruperii furnizării de gaze naturale nu s-a efectuat plata integrală a facturii și a penalităților datorate, furnizorul are dreptul de a rezilia contractul de furnizare a gazelor naturale cu un preaviz de 20 zile calendaristice, urmând ca sumele datorate să se recupereze conform dispozițiilor legale în vigoare.

Îți vom trimite SMS la scadența facturii, ca să știi că trebuie să te grăbești cu plata, pentru a nu fi deconectat. Vei primi SMS și înainte de deconectare, dar te sfătuim să nu aștepți până atunci cu plata, pentru a nu risca să rămâi fără gaz.