Volodimir Zelenski Anunta Noi Atacuri Pregatite de catre Rusia Acum

Volodimir Zelenski Anunta Noi Atacuri Pregatite de catre Rusia Acum

Volodimir Zelenski anunta noi atacuri pe care rusii le pregatesc in Ucraina in momentul de fata, totul in timp ce ucrainienii isi intaresc sistemele de aparare, in special pe cele de aparare antiaeriana, motivatia armatei fiind la un nivel ridicat chiar daca exista in continuare foarte multe atacuri lansate in mod constant de catre rusi.

“Față. Asigurarea armatei. Energie. Comunicare. Puncte de invincibilitate. Întărirea apărării noastre aeriene. Lucrul cu partenerii. Situația în zonele din prima linie și suprimarea pozițiilor de tragere rusești. Ținem în atenție toate problemele cheie.

În acea zi, ca în fiecare altă zi, ocupanții au bombardat din nou Kherson și comunitățile din regiune. În doar o săptămână, inamicul a tras de 258 de ori în 30 de așezări din regiunea Herson.

Armata rusă a avariat și stația de pompare care furniza apă Mykolaiv. Ei bine, ce se poate spune despre ei? Aceasta este adevărata esență a acelor camarazi la întâmplare care au preluat Rusia. După 20 de ani de guvernare, o mare parte din propriul lor stat este într-o asemenea ruină, de parcă acolo ar fi avut loc un război. Și acesta nu este un război – au trecut.

Ei nu sunt capabili de nimic altceva decât de distrugere. Asta este tot ce lasă în urmă. Și ceea ce fac ei acum împotriva Ucrainei este încercarea lor de a se răzbuna. Să se răzbune pentru faptul că ucrainenii s-au apărat în mod repetat de ei.

Ucraina nu va fi niciodată un loc pentru distrugere. Ucraina nu va accepta niciodată ordine de la acești camarazi de la Moscova. Vom face totul pentru a restaura fiecare obiect, fiecare casă, fiecare întreprindere distrusă de ocupanți.

Înțelegem că teroriștii pregătesc noi lovituri și, atâta timp cât au rachete, nu se vor opri.

Dar capacitatea noastră de a ne ajuta reciproc și de a avea grijă de cei mai vulnerabili – bătrâni, familii cu copii, cei care și-au pierdut casele și rudele în război – asistența noastră reciprocă este unul dintre elementele de protecție împotriva terorii și puterea noastră.

Săptămâna care urmează poate fi la fel de grea ca și cea care trece. Forțele noastre de apărare se pregătesc. Tot statul se pregateste. Elaborăm toate scenariile, inclusiv cu partenerii.

Iar unitatea noastră trebuie să fie gata. Așa că vă rog să nu plecați fără ajutor pe cei pe care îi puteți ajuta. Vă rugăm să acordați atenție alertelor aeriene în timpul săptămânii.

Împreună și ajutându-ne unii pe alții vom trece și de această provocare de război: iarna aceasta, această încercare a Rusiei de a folosi frigul împotriva oamenilor.

Facem și vom face tot posibilul pentru a ne consolida apărarea. Facem și vom face totul pentru a trage Rusia la răspundere pentru acest război terorist. Împreună vom îndura totul.”