Orange: Surprizele pentru Clienti, ce da GRATUIT Pentru MILIOANE de Romani

Orange Surprizele Clienti GRATUIT MILIOANE Romani

Orange ii anunta pe milioanele de clienti din toata Romania, dar si pe cei care sunt interesati sa ii devina clienti in viitor, despre decizia de a oferi gratuit in aceasta perioada foarte multe premii si beneficii pentru oamenii care sunt dornici sa le castige. In cadrul website-ului propriu, cei de la Orange le vorbesc romanilor despre zecile de premii grozave care sunt oferite ca parte a promotiei Pinata Party, disponibila in cadrul aplicatiei MyOrange.

Orange le spune tuturor romanilor din tara noastra faptul ca in momentul de fata multumita Pinata Party pot castiga 5 telefoane Samsung GALAXY Z Fold 5G, 10 telefoane Samsung GALAXY Z Flip 4, sau 20 de boxe Ultimate Ears Boom 3. Acestea sunt premiile cele mai mari pe care Orange le ofera in cadrul Pinata Party pentru clientii sai din toata Romania, ele fiind disponibile pentru oricare dintre clientii care sunt dornici sa participe la aceasta promotie.

Orange: Surprizele pentru Clienti, ce da GRATUIT Pentru MILIOANE de Romani

Orange explica pe website-ul sau ce trebuie sa facem pentru a participa la campania Pinata Party, iar totul incepe cu instalarea aplicatiei MyOrange prin intermediul App Store si Google Play Store chiar in acest moment, deci daca nu ati facut asta, e bine sa o faceti. Al doilea pas despre care vorbesc cei de la Orange este accesarea promotiei prin intermediul sectiunii dedicate in cadrul aplicatiei, iar apoi veti fi anuntati ceea ce ati castigat.

Orange ofera si o varietate de alte premii extrem de interesante pentru clientii din Romania, ele fiind formate in principal din beneficii de tipul traficului de internet, a minutelor internationale, SMS-urilor, etc, toate fiind oferite gratuit de catre companie. Cei de la Orange desfasoara de ceva vreme promotii de acest gen, si e interesant sa vedem cum continua si evolueaza ele, mai ales ca premiile care sunt oferite sunt extrem de interesante, in final.

Orange are pe website-ul sau toate detaliile importante cu privire la aceasta promotie speciala, astfel ca trebuie doar sa intrati acolo, si sa aflati toate informatiile despre care ar trebui sa stiti chiar in momentul de fata.