Netflix Anunta pentru Romani Lansarile Programate pentru Luna Decembrie

Netflix Anunta Romani Lansarile Programate Luna Decembrie

Netflix a pregatit o luna decembrie cu foarte multe surprize pentru abonatii din Romania, iar asta deoarece foarte multe filme si seriale noi urmeaza sa fie lansate pana de Craciun, dar si dupa aceea, astfel ca ne asteapta cateva saptamani extrem de interesante din punct de vedere al noutatilor care au fost pregatite oficial pentru noi.

Netflix va lansa, incepand cu 1 decembrie, productiile Troll, The Masked Scammer, sezonul 13 al Archer, partile 1 si 2 ale The Godfather (Nasul), Pulp Fiction, The Incredible Hulk, partea 1 a sezonului 2 al Firefly Lane, Lady Chatterley’s Lover, sezonul 2 al My Unorthodox Life, sau Scrooge: A Christmas Carol.

Netflix are pregatite foarte multe lansari extrem de interesante din decembrie, insa printre ele se numara si cateva titluri foarte importante, cum ar fi Sr. cu Roberd Downey Jr., Pinocchio, Money Heist: Korea, sau sezonul al 3-lea al Emily in Paris, acesta fiind programat pentru a fi disponibil incepand cu data de 21 decembrie.

Glass Onion: A Knives Out Mistery, The Witcher: Blood Origin, sau White Noise, sunt alte cateva dintre titlurile extrem de importante pe care Netflix le pregateste pentru lansare in Romania in cursul urmatoarelor saptamani, deci dupa cum puteti vedea, vorbim despre multe productii foarte bune care ne vor fi oferite.

Netflix vrea sa le ofere abonatilor din toata Romania cat mai multe productii de top in cursul urmatoarelor saptamani, investitii de sute de milioane de dolari fiind facute pentru unele dintre acestea, astfel ca ramane de vazut daca ele vor fi pe masura asteptarilor, mai ales ca acestea sunt cat se poate de mari.

Filme și seriale cu miros de brad, gust de vin fiert și vibe de “nu știu ce zi e”.