LIDL Romania Anunta Toti Romanii, ce da GRATIS pentru Oricare dintre Noi

LIDL Romania Anunta Toti Romanii GRATIS Oricare Noi

LIDL Romania a luat decizia oficiala de a ii anunta pe toti romanii din intreaga tara despre una dintre masurile noi pe care a decis sa le aplice pentru magazinele sale din toata tara, iar asta ne aduce gratis surprize. Vorbim despre o noua etapa a concursului sau pentru show-ul Chef Mat, cei de la LIDL Romania dorind sa le ofere oamenilor posibilitatea de a castiga vouchere de cumparaturi, insa inclusiv un espressor Heinner care va va face diminetile pline de energie.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre aceasta noua promotie speciala care este in plin proces de derulare acum, iar asta pentru ca un nou episod al show-ului Chef Mat a fost lansat de catre compania romaneasca. Exact precum in cazul celorlalte promotii care au fost derulate in baza show-ului Chef Mat, cei de la LIDL Romania le cer din nou romanilor sa urmaeasca noul episod al show-ului, sa descopere cele trei ingrediente cheie, si sa cumpere cel putin unul dintre ele din magazine.

LIDL Romania Anunta Toti Romanii, ce da GRATIS pentru Oricare dintre Noi

LIDL Romania ne cere sa facem cumparaturi de minim 70 de LEI din magazinele sale din toata tara pentru a participa la acest concurs, insa printre aceste cumparaturi trebuie sa se regaseasca si cel putin unul dintre ingredientele cheie. Dupa ce am indeplinit aceasta cerinta principala pentru a putea participa la promotie, ne putem inscrie la ea direct de pe website-ul celor de la LIDL Romania, iar apoi vom deveni participant cu sanse de castig.

LIDL Romania ofera gratis 5 vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare, impreuna cu espressorul Heinner, deci puteti sa castigati fie bani de cumparaturi, fie un dispozitiv care mai mult ca sigur va va fi util. Alegerea este, desigur, la voi, si trebuie sa va ganditi foarte serios ce anume vreti sa castigati, pentru ca totul se desfasoara pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, asa ca e bine sa fiti agili, si sa nu ratati sansa aceasta sa treaca pe langa voi.

LIDL Romania desfasoara simultan mai multe concursuri speciale pentru clientii din toata Romania, astfel ca trebuie doar sa fiti atenti la ceea ce se intampla pentru a va bucura de toate ofertele speciale disponibile.