E.ON: Noua ATENTIONARE de ULTIM MOMENT pe care o Transmite Clientilor Romani Acum

E.ON Noua ATENTIONARE ULTIM MOMENT Transmite Clientilor Romani Acum

E.ON, una dintre principalele companii care ofera servicii de furnizare pentru energie electrica si gaze naturale in Romania, ii atentioneaza pe clientii din toata Romania in mod oficial in momentul de fata in legatura cu modalitatile prin care pot afla cum sa faca economii pentru consum in fiecare zi, foarte simplu si usor.

E.ON a creat pe website-ul sau un asistent virtuala care le ofera clientilor din Romania tot felul de sfaturi care sa ii ajute sa faca economii mai multe cand vine vorba despre consumul de energie electrica, sau gaze naturale, iar desigur ca toate incep cu recomandarea de a activa factura electronica pentru contul nostru.

Cei de la E.ON Romania leaga acest asistent virtual cu o campanie pe care o desfasoara in momentul de fata, iar asta deoarece prin intermediul ei ofera o gama foarte variata de premii pentru clientii care isi activeaza factura electronica, si avand in vedere ca procesul nu e complicat, merita sa profitati de el acum.

E.ON Romania are deasemenea separat de acest asistent virtual, si o sectiune dedicata in cadrul website-ului sau, in afara MyLine, in care ofera recomandari cu privire la modalitatile prin care putem face economii pentru consumul de energie electrica, sau gaze naturale, si voribm iar despre sfaturi care merita sa fie in atentia noastra.

Află în fiecare zi metode prin care să economisești în beneficiul mediului, omul de zăpadă din E.ON Myline îți este recunoscător. Poți câștiga în fiecare zi de 𝑨𝒅𝒗𝒆𝒏𝒕 unul din gadget-urile inteligente ascunse sub zăpadă.

În perioada 1-24 decembrie, fă-ți cont E.ON Myline, intră în secțiunea Calendar Advent și colectează mănușile descoperind omul de zăpadă. Fiecare zi are un alt premiu și fiecare manușă reprezintă o înscriere în tragerile la sorți. Dacă nu ai cont Myline îți poți face pe website sau poți descărca aplicația pe telefon din magazinele de aplicatii dedicate.