DACIA Duster 3: Ce Noutati IMPORTANTE sunt Asteptate in Noul SUV Romanesc

DACIA Duster 3 Noutati IMPORTANTE Asteptate Noul SUV Romanesc

DACIA Duster 3, urmatoarea generatie de a SUV-urilor pe care DACIA vrea sa o lanseze pentru a inlocui actualele modele, este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare pentru a fi lansata in intreaga lume. Vorbim despre o revolutie pe care DACIA Duster 3 o va aduce pentru acest tip de model de masina pe care DACIA o vinde, in ea urmand a fi incluse foarte multe schimbari in raport cu modelele care sunt vandute in diverse tari din toata lumea.

DACIA Duster 3 urmeaza sa vina cu schimbari foarte importante care vor fi preluate de la actualele modele de masini DACIA care sunt vandute in multe tari din toata lumea, dar separat de ele vor veni inclusiv altele. Se pare ca pentru DACIA Duster 3, cei de la DACIA ar intentiona sa includa si unele tehnologii, sau dotari, care inca nu au fost folosite in vreuna dintre masinile pe care compania romaneasca le vinde pentru clientii din toata lumea chiar acum.

DACIA Duster 3: Ce Noutati IMPORTANTE sunt Asteptate in Noul SUV Romanesc

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie prezentata in toamna anului viitor de catre cei de la DACIA, iar asta pentru ca intentia este de a se initia vanzarile in prima parte a anului 2024, desi nu se stie foarte clar cand. Se zvoneste ca DACIA Duster 3 ar urma sa vina cu un sistem de infotainment nou, poate imbunatatit fata de cel actual, cu un sistem de tractiune integrala care s-ar baza pe un motor electric pentru a furniza energie rotilor din spate, si nu doar atat.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie lansat inclusiv cu cel putin un motor nou, pe benzina, desigur, pentru ca se renunta la diese, dar nu ar trebi sa dispara si variantele pe GPL, care consuma mai putin, si au autonomie mai mare. DACIA Duster 3 va fi o revolutie pentru linia de SUV-uri pe care DACIA le vinde, dar inlocuieste o masina mai veche de 10 ani de zile, deci e logic sa fie oferite si foarte multe modificari pentru cei care sunt interesati sa o cumpere.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie si mai scumpa decat modelele care sunt vandute acum, iar asta pentru ca actualele au fost scumpite de cateva ori, iar problemele cu gasirea componentelor vor aduce scumpiri si mai mari.