Engie: Informarea de Mare IMPORTANTA Legata de Facturile Clientilor din Romania

Engie Informarea Mare IMPORTANTA Legata Facturile Clientilor Romania

Engie, una dintre companiile din Romania care furnizeaza servicii de energie electrica si gaze naturale pentru romani, le transmite o informare de mare importanta pentru foarte multi romani, iar asta pentru ca le aduce in atentie modalitatile prin care ajung la ei facturile care au fost emise in fiecare luna de catre companie.

Engie explica mai jos toate modalitatile prin care ajung la clientii din toata Romania facturile care sunt emise, si puteti vedea ca exista mai multe modalitati prin care putem alege sa le primim, atat in format digital, cat si in format fizic, totul fiind gandit pentru a le oferi oamenilor cele mai bune servicii posibile.

Conform celor de la Engie Romania, cel mai simplu mod de a primi facturile este in format electronic, adica prin email, sau prin vizualizare directa pe website-ul companiei, asa ca e bine sa alegeti aceasta metoda pentru a fi 100% siguri de faptul ca nu veti ajunge in situatia in care veti avea serviciile intrerupte.

Engie Romania ne ofera inclusiv posibilitatea de a cere o copie a facturii prin cateva dintre modurile care sunt prezentate mai jos, iar asta pentru ca e oricand posibil sa avem nevoie de o copie, si atat timp cat exista metode simple prin care putem face asta, e bine sa profitam de ele pentru a ne lua facturile.

Facturile în format fizic sunt transmise prin intermediul unui partener de curierat, motiv pentru care uneori lucrurile s-ar putea să nu meargă chiar cum ne dorim. Pentru a obține o copie a facturii poți accesa contul online sau prin aplicația mobilă. Aici vei găsi istoricul facturilor pentru ultimele 36 de luni și copii ale facturilor emise în ultimele 12 luni.

În plus, poți obține o copie a facturii și prin oricare dintre următoarele modalități: formularul de contact online; numărul de Call Center 021.9366, disponibil de luni până vineri în intervalul orar 08:30-19:00; centrele de relații clienți ENGIE. Îți recomandăm să activezi factura prin e-mail pentru a o primi imediat ce aceasta a fost emisă.