Kaufland: Mesajul IMPORTANT pentru Toti Romanii Inainte de Sarbatorile de Craciun

Kaufland Mesajul IMPORTANT Toti Romanii Inainte Sarbatorile Craciun

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania, transmite un mesaj extrem de important pentru milioane de romani din intreaga tara inainte de sarbatorile de Craciun. Vorbim despre un mesaj care are in centru risipa alimentara care este facuta de catre romanii din toata tara, iar aceasta risipa ar putea fi evitata cu ajutorul catorva modificari in ceea ce priveste tabieturile de cumparaturi ale romanilor in aceasta perioada din an.

Kaufland le ofera romanilor cateva recomandari pentru a reduce risipa alimentara, si desigur ca prima dintre ele are in centru achizitionarea unor cantitati mai mici de mancare pe care sa o foloseasca. Asta incepe cu o creare a unei liste de cumparaturi bazata pe ceea ce urmeaza sa mancam intr-o anumita perioada de timp, Kaufland recomandandu-ne sa cumparam doar cantitatile pe care credem ca le consumam, fara excese, pentru a nu arunca ceva.

Kaufland: Mesajul IMPORTANT pentru Toti Romanii Inainte de Sarbatorile de Craciun

Kaufland face aceeasi recomandare inclusiv cand vine vorba despre cumparaturile pentru cadourile de Craciun pe care le oferi persoanelor din viata noastra, ceea ce desigur ca e o idee foarte buna. Inclusiv daca ne gandim la decoratiuni de Craciun, sau la alte tipuri de elemente decorative pentru case, cei de la Kaufland ne spun sa ne gandim serios, si din timp, ce vrem sa cumparam, pentru a nu cheltui banii fara rost pe lucruri de care nu avem nevoie.


Kaufland recomanda achizitiile treptate, atat pentru mancare, cat si pentru alte tipuri de produse, in asa fel incat sa cumparam la timp doar ceea ce avem nevoie, fara a cheltui bani in zadar pe lucruri pe care le aruncam. Ideile pe care Kaufland ni le aduce in atentie in momentul de fata nu sunt tocmai noi, iar asta pentru ca de-a lungul timpului am mai vazut recomandari similare facute de catre lantul de hypermarket-uri, insa desigur ca rareori aceste recomandari sunt si ascultate de catre oamenii catre care sunt indreptate.

Kaufland are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la felul in care putem evita risipa atat in perioada sarbatorilor de Craciun, cat si in alte perioade din an, asa ca daca sunteti interesati, aveti detalii acolo.