Rusia Inca Vrea sa Cucereasca Toata Ucraina, Conform Kremlinului

Rusia Inca Vrea sa Cucereasca Toata Ucraina, Conform Kremlinului

Rusia inca planuieste sa cucereasca toata Rusia in cadrul invaziei pe care a pornit-o in luna februarie a acestui an, armata tarii fiind comasata in diverse puncte strategice din Ucraina pentru a cuceri un numar cat mai mare de teritorii, la ordinul lui Vladimir Putin.

Rusia stie foarte bine ca trebuie sa lupte serios pentru a cuceri cat mai multe teritorii din tara invadata, iar asta pentru ca armata ucraineana continua sa gaseasca metode prin care sa respinga atacurile pe care rusii le lanseaza necontenit impotriva teritoriilor sale.

“Probabil că Kremlinul nu și-a abandonat obiectivele maximaliste din Ucraina, în ciuda comentariilor lui Dmitri Peskov cu privire la obiectivele teritoriale ale Rusiei. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a recunoscut că obiectivul teritorial actual al Moscovei este de a ocupa în totalitate patru regiuni ucrainene parțial ocupate.

Când a răspuns la întrebarea unui jurnalist cu privire la obiectivele inițiale de război ale Kremlinului, Dmitri Peskov a spus că unul dintre obiectivele lor principale în Ucraina a fost „acela de a proteja locuitorii din sud-estul Ucrainei și din Donbas”.

„Peskov, totuși, a reiterat că Kremlinul își urmărește în continuare obiectivele de „demilitarizare” și „denazificare” în Ucraina, ceea ce confirmă că Rusia urmărește în continuare schimbarea regimului și eliminarea capacității Ucrainei de a rezista viitoarelor atacuri sau presiuni rusești”.”