iPhone 15 vine cu o Schimbare pe care Multi fani Apple o Cereau

iPhone 15 vine cu o Schimbare pe care Multi fani Apple o Cereau

iPhone 15, urmatoarea generatie de telefoane pe care compania Apple vrea sa le lanseze pentru clientii din intreaga lume, este acum in plin proces de dezvoltare, si sunt asteptate multe noutati importante impreuna cu modelele care vor fi disponibile in mod oficial pentru noi de anul viitor.

iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, si un posibil iPhone 15 Ultra vor debuta in cursul anului viitor, iar pentru toate dintre acestea compania Apple ar urma sa ofere o “insula dinamica”, adica acea zona din ecran care se anima si afiseaza anumite informatii.

iPhone 15 si iPhone 15 Plus ar urma sa beneficieze de aceasta functionalitate dupa ce modelele iPhone 14 si iPhone 14 Plus au ramas fara ea anul acesta, compania Apple limitand-o la modelele Pro pentru a creste vanzarile acelor unitati, lucru care s-a dovedit a avea succes, in final.

iPhone 15 pare sa fie gandit usor diferit de catre cei din Cupertino, sau cel putin asa par sa stea lucrurile in momentul de fata, compania Apple dorind sa le ofere clientilor din intreaga lume cat mai multe motive sa-i cumpere telefoanele, chiar daca functiile de acest gen nu sunt extraordinar de utile pentru clienti, in final.