Vladimir Putin Anunta o Decizie RADICALA a Rusiei in Plin Razboi cu Ucraina

Vladimir Putin Anunta o Decizie RADICALA a Rusiei in Plin Razboi cu Ucraina

Vladimir Putin socheaza cu o decizie radicala pe care o anunta in momentul de fata in plin razboi al Rusiei cu Ucraina, iar asta pentru ca liderul de la Kremlin spune ca tara sa urmeaza sa ia in considerare schimbarea doctrinei militare pentru a include si conceptul de lovitura preventiva, asa cum face SUA.

Vladimir Putin spune ca uitandu-se la modul in care actioneaza SUA pentru a isi asigura securitatea, Rusia ar putea decide sa lanseze atacuri impotriva unor tari pentru a preveni posibile atacuri impotriva sa, insa desigur ca vorbeste aici despre tari din afara NATO, mai mici, care nu ar putea riposta dur in caz de atac.

“Rusia ia în considerare „conceptul de lovitură preventivă”. Dictatorul rus Vladimir Putin a declarat pe 9 decembrie că țara ar putea adopta ceea ce el se referă ca o politică a SUA de utilizare a atacurilor militare preventive în doctrina sa militară, relatează Associated Press.

Doar ne gândim la asta. Nu s-au sfiat să vorbească deschis despre asta în ultimii ani”, a spus Putin în timpul unei conferințe de presă în Kârgâzstan.

„Vorbind despre un atac de dezarmare, poate că merită să ne gândim la adoptarea ideilor dezvoltate de omologii noștri din SUA, ideile lor de a le asigura securitatea”, a adăugat Putin.”