Volodimir Zelenski: Anunturile IMPORTANTE plin RAZBOI Ucraina

Volodimir Zelenski Anunturile IMPORTANTE plin RAZBOI Ucraina

Volodimir Zelenski face noi anunturi de ultima ora care au in centru situatia foarte dificila care se inregistreaza in Ucrain, in special pe liniile frontului de contact cu Rusia, iar asta pentru ca rusii continua sa atace orase importante care se afla sub control ucrainean in momentul de fata.

Volodimir Zelenski vorbeste mai jos si despre felul in care vede Ucraina o posibila pace cu Rusia in plin razboi, o pace care este asteptata de foarte multa vreme, dar care nu se stie cand, si cum, va veni.

“Situația din prima linie rămâne foarte dificilă în zonele cheie ale Donbasului – Bakhmut, Soledar, Maryinka, Kreminna… De mult timp nu a mai rămas niciun loc de locuit pe pământul acestor zone – neavariat de obuze și foc. Ocupanții au distrus de fapt Bakhmut, un alt oraș din Donbas pe care armata rusă l-a transformat în ruine arse.

Le mulțumesc tuturor eroilor noștri, tuturor soldaților și comandanților care țin prima linie în aceste direcții, respingând atacurile și provocând pierderi semnificative inamicului – ca răspuns la iadul care a intrat în Ucraina sub steagul rus.

Slavă tuturor celor care luptă pentru Ucraina! Mulțumire tuturor celor care lucrează de dragul poporului nostru!

Veșnică amintire tuturor celor care și-au dat viața pentru independență! Glorie Ucrainei!”

Formula de pace ucraineană este formulată în așa fel încât punctele sale să permită fiecărui stat și fiecărui lider să aleagă aspectul în care poate funcționa determinarea acestui stat și a acestui lider. Așa că pas cu pas ajungem la arhitectura de securitate de care avem nevoie. El a spus acest lucru în timp ce s-a adresat Forumului Mondial TRT 2022.

Garantați radiațiile și securitatea nucleară. Garantați securitatea alimentară. Garantați securitatea energetică și opriți teroarea nebună a rachetelor rusești. Să garanteze eliberarea tuturor prizonierilor și întoarcerea tuturor deportaților.

Formula ucraineană pentru pace este clară. Pare nerealist? Deloc. Acum are același aspect că în luna mai a acestui an au avut idei de reluare a exporturilor de cereale din porturile noastre maritime. Deja în iulie, exporturile au fost reluate – datorită puterii noastre cu tine. Lăsați această putere să lucreze în tot ceea ce este necesar pentru pace!”