Enel: Notificarea de ULTIM MOMENT pentru Clientii privind Facturile din Romania

Enel Notificarea ULTIM MOMENT Clientii Facturile Romania

Enel, una dintre principalele companii care furnizeaza servicii de energie electrica si gaze naturale, transmite o notificare foarte importanta, de ultim moment, pentru clientii din toata Romania cu privire la facturile pe care acestia le primesc in fiecare luna, si toti trebuie sa stie ce se intampla in legatura cu ele.

Enel vorbeste despre modalitatea prin care oricare dintre clientii din Romania poate sa confirme o plata facuta pentru o factura care a fost emisa deja de catre companie, astfel ca daca sunteti intr-o asemenea situatie, stiti ce trebuie sa faceti acum pentru a instiinta compania in legatura cu actiunile pe care le-ati luat.

Cei de la Enel Romania ofera o serie de informatii importante cu privire la modalitatile prin care putem confirma platile pentru facturile care ne-au fost emise, si puteti vedea mai jos cateva detalii, insa in esenta metodele de confirmare a platii facturilor sunt aceleasi pe care le stiati deja de ceva vreme.

Enel Romania incearsca totusi sa ne aduca in atentie pagina sa speciala din cadrul website-ului, in care si asa-numitul Asistent Virtual, acesta putand sa ne ofere detalii mai multe cu privire la platile pe care le facem in mod regulat, ceva ce desigur ca e util pentru foarte multi dintre clientii care au nevoie rapid de aceste informatii.

Ai făcut o plată către noi și vrei să o confirmi? Folosește Asistentul Virtual, pe care îl găsești în pagina de contact, dacă selectezi butonul albastru „Discută cu un expert” aflat în josul paginii, în partea dreaptă.

După ce îl accesezi, ca să confirmi o plată făcută către noi selectează opțiunea „Vezi confirmarea plății”, apoi tastează codul de plată (îl găsești pe prima pagină a facturii de energie, în câmpul „Detalii necesare plății”) și gata confirmarea!