Netflix: Notificarile cu SURPRIZE Pentru MILIOANELE de Romani Abonati

Netflix Notificarile SURPRIZE MILIOANELE Romani Abonati

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere din lume, si din Romania, a publicat o serie de notificari cu surprize foarte bune pentru romanii care platesc pentru a vedea continutul care este disponibil acum, sau care va fi disponibil in viitor, si exista multe vesti grozave pe care nu trebuie sa le ratati.

Netflix vorbeste despre faptul ca incepand de acum sunt disponibile atat Lady Catterley’s Lover, cat si Guillermo del Toro’s Pinocchio, ambele fiind accesibile chiar din acest moment pentru oricine vrea sa petreaca weekend-ul cu doua productii de exceptie pe care nu ar trebui sa le rateze in momentul de fata.

Netflix anunta deasemenea ca sezonul al doilea al Shadow and Bone va fi lansat in data de 16 martie in Romania, iar daca sunteti faci ai YOU, atunci partea 1 a sezonului 4 va fi disponibila in data de 10 februarie, in timp ce partea a 2-a va putea fi vazuta incepand cu data de 10 martie de catre romani.

Netflix stie foarte bine cat de dornici sunt romanii sa vada productii de succes care sunt disponibile in cadrul platformei de streaming video la cerere, astfel ca acum stim cand voe veni unele dintre cele mai importante la care s-a lucrat pentru foarte multa vreme, deci ramane doar sa avem rabdare pana cand ele vor fi oferite.

Connie + Oliver sau Emma Corrin si Jack O’Connell in Lady Chatterley’s Lover! Viața e un dar minunat. Guillermo del Toro’s Pinocchio. Shadow and Bone sezonul 2. Primele imagini aici și acum, întregul sezon din 16 martie. Oraș nou, identitate nouă, oameni noi. Să deschidem un nou capitol cu Joe, de acord ? YOU sezonul 4, partea 1 din 10 februarie, partea a 2-a din 10 martie.