Volodimir Zelenski Anunta Situatia Dificila din Regiunea Odesa

Volodimir Zelenski Anunta Situatia Dificila din Regiunea Odesa

Volodimir Zelenski vorbeste despre situatia dificila in care se afla in momentul de fata locuitorii din regiunea Odesa, cea care a fost tinta unor atacuri cu drone in cursul noptii trecute, iar un numar mare de persoane a fost lasat fara energie electrica din cauza lor.

Volodimir Zelenski vorbeste despre problemele mari care exista in mai multe regiuni ale Ucrainei in momentul de fata din cauza constantelor atacuri date de catre Rusia, iar din pacate ele nu se vor opri.

“Cheia pentru ziua de azi este energia. Situația în regiunea Odesa este foarte dificilă. După lovitura nocturnă a dronelor iraniene, Odesa și alte orașe și sate din regiune sunt în întuneric. Până în acest moment, peste un milion și jumătate de oameni din regiunea Odesa sunt fără energie electrică. Doar infrastructura critică este conectată – și atât cât este posibil să se furnizeze energie electrică.
În general, atât opririle de urgență, cât și opririle de stabilizare continuă în diferite regiuni. Sistemul energetic este acum, ca să spunem ușor, foarte departe de o stare normală: rămâne un deficit semnificativ în sistem. De aceea există programe de întrerupere. Cel mai mare număr este în regiunile Lviv, Vinnytsia, Kiev, Ternopil, Sumy, Zakarpattia, Jytomyr și Khmelnytskyi și în Kiev.
Trebuie înțeles: chiar dacă nu există lovituri masive de rachete, asta nu înseamnă că nu există probleme. Aproape în fiecare zi în diferite regiuni au loc bombardamente, sunt atacuri cu rachete, atacuri cu drone. Obiectele energetice sunt lovite aproape în fiecare zi. Din cauza pierderilor din sistem, toți cei din sistem trebuie să reducă limitele. Recuperarea este, de asemenea, foarte dificilă. Dar totuși, lucrătorii noștri din energie și utilități fac lucruri cu adevărat eroice, restabilind în săptămâni ceea ce ar fi necesitat luni de muncă.
Și le mulțumesc tuturor celor care lucrează pentru a restabili luminile și a salva sistemul de alimentare. De asemenea, le mulțumesc tuturor celor care își dau seama cât de greu este pentru apărătorii noștri ai cerului, cât de greu este pentru echipajele de reparații și lucrătorii energetici, cât de greu este pentru toți cei care ne protejează viața alături de voi.

De fiecare dată când unim lumea pentru a apăra Ucraina, obținem rezultate pentru ucraineni și rezultate grozave pentru întreaga lume. Pentru toți cei care pot fi amenințați de cutare sau cutare formă de agresiune, cutare sau cutare manifestare a politicii genocide, cu acesta sau cutare atac de teroare.”