Orange: Decizia Surprinzatoare, ce da GRATUIT Inainte de Craciun Clientilor

Orange Decizia Surprinzatoare GRATUIT Inainte Craciun Clientilor

Orange le vorbeste clientilor din toata Romania despre una dintre deciziile importante pe care le-a luat, si pe care le aduce acum in atentia noastra, iar asta pentru ca vorbim despre hotararea de a ne oferi posibilitatea de a primi gratuit o masina KIA Niro EV, pe care o ofera impreuna cu cei de la VISA in momentul de fata.

Orange deruleaza aceasta campanie speciala exclusiv pentru clientii care au conturi in cadrul Orange Money, iar asta pentru ca aceasta campanie speciala se desfasoara numai pentru acei clienti care decid sa foloseasca serviciile pe care le ofera institutia bancara digitala in toata Romania chiar acum.

Conform celor de la Orange Romania, pentru a ne inscrie in aceasta promotie speciala, trebuie doar sa facem plati online, sau fizice, folosindu-ne cardurile VISA, indiferent daca sunt cele de debit, sau de credit, iar inscrierea se face in mod automat, deci nu trebuie sa mai parcurgem vreun anumit pas.

Orange Romania are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la ceea ce se intampla din punct de vedere al acestei campanii speciale, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati de mai multe informatii, e bine sa intrati acolo pentru a descoperi tot ceea ce ne spune grupul de telecomunicatii chiar acum.

Poți câștiga prin tragere la sorți marele premiu, un autoturism electric KIA, la orice plată efectuată online sau în magazine fizice, cu un card VISA Orange Money de debit sau credit. În plus, poți alege plata între 2 și 12 rate cu 0% dobândă, pentru orice plată de minimum 300 de lei cu cardul de credit Orange Money. Pentru a alege ratele, intră în aplicatia Orange Money imediat după efectuarea plății.