Orange te Surprinde de Craciun, ce-ti da GRATUIT Chiar acum in Romania

Orange Surprinde Romanii GRATUIT Inainte Craciun Clientilor

Orange a decis sa-i surprinda pe clientii sai din toata Romania cu ocazia Craciunului, iar asta pentru ca ne ofera gratuit ceea ce avem nevoie in aceasta perioada, mai ales daca decidem sa vizitam rudele si prietenii, si vorbim despre internet gratuit la reincarcarile pe care le facem in mod constant.

Orange le ofera clientilor din Romania pana la 20 GB de internet mobil pentru fiecare euro de credit reincarcat pentru cartela prepay pe care clientii o au, valoarea fiind diferita in functie de tipul de reincarcare, adica daca este facut prin MyOrange, sau direct din telefoane, ori de la magazinele si partenerii sai.

Cei de la Orange Romania ofera pana la 100 GB pentru clienti, in functie de metoda prin care se face reincarcarea, si putem vorbi inclusiv despre reincarcari cu optiuni, principala conditie fiind ca acea cartela sa aiba o optiune nationala de minim 5 euro activa pentru contul pe care se face reincarcarea.

Orange Romania ne permite sa folosim bonusul de interent si in roaming, daca dorim, dar e nevoie sa avem o optiune de minim 12 euro pentru acest lucru, asa ca ramane sa va decideti de ce anume vreti sa beneficiati, mai ales ca vorbim despre o oferta speciala disponibila pentru o perioada limitata de timp.

Ai internet cadou la reîncărcările cu credit sau cu opțiune. 20 GB pentru fiecare 1 € credit reîncărcat, exclusiv din My Orange și 10 GB pentru fiecare 1 € credit reîncărcat, dacă folosești alte metode de reîncărcare. Bonusul se acordă clienților PrePay care efectuează o reȋncărcare ȋn perioada campaniei şi este valabil 60 de zile.

Bonusul se consumă după beneficiile incluse în opƫiunile activate. Bonusul poate fi folosit naƫional cu o opțiune naƫională activă de minimum 5 € credit, iar în roaming cu o opțiune de minimum 12 € credit, în limita de date disponibile în roaming SEE și conform Politicii de utilizare rezonabilă. Bonusul se acordă exclusiv pentru reîncărcările cu credit sau cu o opțiune PrePay cu beneficii naƫionale.