Ucraina a fost Tinta unui Atac Aerian Masiv Lansat de catre Rusia

Ucraina a fost Tinta unui Atac Aerian Masiv Lansat de catre Rusia

Ucraina a fost tinta unui atac aerian masiv lansat de catre Rusia in cursul noptii trecute, iar asta pentru ca vorbim despre nu mai putin de 76 de rachete care au fost lansate de catre armata rusa in diverse regiuni din tara, iar 60 dintre ele au fost doborate de catre sistemele de aparare antiaeriana existente.

Dintre cele 76 de rachete lansate de catre Rusia in cursul noptii trecute, se pare ca 40 au vizat doar Kiev, un numar urias care ne arata cat de mult vor rusii sa distruga orasul, insa 37 dintre acestea au fost doborate de catre apararea antiaeriana a tarii, ceea ce ne arata ca aceasta tehnica militara functioneaza.

“Forțele aeriene: 60 din 76 de rachete rusești lansate spre Ucraina au fost doborâte. 60 de rachete de croazieră rusești, inclusiv Kh-101 și Kh-55 lansate aerian și rachete pe mare Kalibr au fost doborâte în cel de-al șaptelea atac cu rachete în masă al Rusiei asupra Ucrainei, în decembrie. 16, a informat Forțele Aeriene Ucrainene.

37 din cele 40 de rachete rusești care vizează Kievul au fost doborâte în decembrie. 16. Administrația de Stat a orașului Kiev l-a numit „unul dintre cele mai mari atacuri cu rachete” care vizează până acum capitala.”