Kaufland: Anunt de ULTIM MOMENT, ce a Decis sa dea GRATUIT Romanilor de Azi

Kaufland Anunt ULTIM MOMENT Decis GRATUIT Romanilor Azi

Kaufland a facut un anunt de ultim moment foarte important pentru toti clientii din toata Romania, unul despre care ar trebui sa stie oricine, iar asta pentru ca a luat decizia de a le da gratuit romanilor 5 carduri de cumparaturi in valoare de 500 de LEI fiecare, si totul in cursul perioadei urmatoare in Romania.

Kaufland vrea sa-i ajute pe romanii din toata tara sa se bucure de posibilitatea de a castiga aceste carduri de cumparaturi intr-un mod foarte simplu, iar asta pentru ca le cere doar sa se uite la cel mai recent episod al seriei Pusi pe Combinatii de pe YouTube, si sa gaseasca un cod de 4 cifre mentionat in episod.

Dupa ce-l gasiti, trebuie doar sa-l scrieti intr-un comentariu la postarea de mai jos, iar asa va inscrieti in promotia celor de la Kaufland Romania, ea urmand a fi valabila pana in data de 29 decembrie, la ora 23:59, deci mai aveti de asteptat pana cand va veti putea bucura de acest card cadou special.

Kaufland Romania stie foarte bine cat de mult apreciaza romanii promotiile de acest gen, astfel ca decizia de a il organiza este una extrem de buna si interesanta, mai ales ca vorbim despre carduri de cumparaturi de 500 de LEi care ne vor permite sa cumparam orice dorim din magazinele sale, daca vom castiga.

Vrei să câștigi unul dintre cele 5 carduri de cumpărături în valoare de 500 de lei ? Urmărește al treilea episod din Puși pe Combinații, găsește codul din 4 cifre ascuns în episod, și scrie-l în secțiunea de comentarii a episodului de pe YouTube! Și nu uita să te abonezi la canalul nostru.

Concurs activ până pe 29 decembrie, ora 23:59. Consultă regulamentul complet aici! Intră în tragerea la sorți doar comentariile cu codul numeric corect identificat, postate exclusiv sub materialul video denumit „Puși pe Combinații – Episodul 3 – Auto Deal” de pe canalul nostru de YouTube.